• Geri dön

  • 398 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 708 İşletme görüntülenme


Revolution, Target Pro by Watsons, Pure Beauty, Derminix ve 9Wishes ürünleri Sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulaması’nda!

Cilt bakımı rutininde genç ve sağlıklı bir cilt görünümü kazanmak için serum kullanmak büyük bir önem taşıyor. Revolution, Target Pro by Watsons, Pure Beauty, Derminix ve 9Wishes markalarının etkili serumlarıyla günlük cilt bakım rutininizi zenginleştirebilir ve ulaşmak istediğiniz cilt görünümüne giden yolu kısaltabilirsiniz. Kendi cilt ihtiyacınıza yönelik cilt bakım serumlarını Watsons’ta bulmanız mümkün!

Target Pro By Watsons Boosting Vitamin C Serum 30 ml / 681,30 TL
Cildinize ışıltı ve canlılık kazandırmak için tasarlanan Target Pro By Watsons Boosting Vitamin C Serum, içeriğindeki konsantre Vitamin C10 sayesinde cildinizin doğal ışıltısını kazanmasına yardımcı olur. Ayrıca ince çizgi oluşumunu önlemeye destek olan Target Pro By Watsons Boosting Vitamin C Serum, cilt elastikiyetini artırmaya ve cilt tonu eşitsizliğini önlemeye yardımcı olur. Cildinizin aydınlık ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına destek olan Target Pro By Watsons Boosting Vitamin C Serum’u cildinizi temizledikten ve tonikledikten sonra gece ve gündüz düzenli olarak kullanabilirsiniz.

Pure Beauty Brighten Up Aydınlatıcı Serum 30 ml / 396,50 TL
Cildinizin doğal parlaklığını geri kazanmasına yardımcı olan Pure Beauty Brighten Up Aydınlatıcı Serum, cilt tonu eşitsizliklerinin ve koyu leke görünümünün önlenmesine, cildinizin daha parlak ve taze vir görünüm kazanmasına destek sağlar. İçeriğindeki Panthenol (B-5 vitamini) sayesinde cilt bariyerini korurken, Niacinamide (B3 Vitamini) içeriği ile cildinizin beslenmesine yardımcı olur. Gece kullanımına uygundur ve uzun süre kalıcı nem desteği ile cildinize parlaklık kazandırır.

Derminix Collagen ve C Vitamini Serum 30 ml / 238,90 TL
Vücutta zamanla azalan doğal kolajen takviyesi sunan Derminix Collagen ve C Vitamini serum, cildin sıkı, canlı ve genç görünümünü korumaya yardımcı olur. C Vitamini'nin eşsiz gücü ile cildinizi aydınlatmaya ve canlandırmaya destek olurken nem kaybının engellenmesine katkı sağlar. Derminix Collagen ve C Vitamini serum, zengin içeriği sayesinde leke, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına, cildinizin doğal güzellik ve canlılığını en iyi şekilde ortaya çıkararak genç ve taze bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Revolution Göz Altı Serumu Kafein + Hyaluronik Asit 30ml / 329,90 TL
Yorgun göz çevresine espresso enerjisi veren Revolution Göz Altı Serum Kafein + Hyaluronik Asit, içeriğindeki kafein sayesinde koyu halka görünümünü önlemeye yardımcı olur. İçeriğindeki Hyaluronik Asit ile hassas göz çevresini derinlemesine nemlendirmeye ve dehidrasyonun neden olduğu ince çizgi ve kırışıklık oluşumunu önlemeye destek olur. Ayrıca cruelty free ve vegan sertifikalarına sahip olan serum, parfüm, alkol, paraben ve gluten içermez.

9Wishes Collagen Serum 25 ml / 335,50 TL
Cildinize derinlemesine etki ederek cilde canlılık ve esneklik kazandırmaya yardımcı olan 9Wishes Collagen Serum, özel olarak geliştirilmiş patentli "Ultimate Collagen" formülü sayesinde, cildinizin maksimum nem kazanmasına, ince çizgilerin ve kırışıklıkların oluşumunu engellemeye destek olur. Hidrolize kolajen, Hyalüronik Asit ve Multi PEP-7'nin mükemmel birleşimi, cildinizin daha taze ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasına katkı sağlar. 25 ml'lik özel ambalajı ile uzun süreli kullanım imkanı sunan 9Wishes Collagen Serum ile cildinizin doğal güzelliğini ve parlaklığını ortaya çıkarın! **Belirtilen fiyatlar Ekim güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL