• Geri dön

  • 1.691 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 708 İşletme görüntülenme


Naturals by Watsons, Lovely ve Deborah Milano Ürünleri Sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

Watsons’ın sevilen markalarının yepyeni ürünlerini deneyimlemeye hazır mısınız? Naturals by Watsons’ın yeni lavantalı serisi, Lovely’nin rengarenk far paletleri ve Deborah Milano’un dudakları kurutmayan mat likit rujları ile konforlu, eğlenceli ve etkili bir Watsons deneyimine hazır olun!

Naturals By Watsons Lavender Duş Jeli 490ml / 63,50 TL
Naturals By Watsons Lavender Duş Jeli ile aromaterapi deneyimi! Naturals By Watsons Lavender Duş Jeli rahatlatıcı özelliği ile “Huzur Çiçeği” olarak bilinen Fransız Lavantası içeren formülü sayesinde yumuşak bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Paraben, renklendirici ve SLS ile birlikte 10 zararlı içeriği içermeyen Naturals By Watsons Lavender Duş Jeli ile spa deneyimini evinize taşıyın!

Naturals By Watsons Lavendar Şampuan 490ml/ 62,95 TL
Naturals By Watsons Lavender Şampuan ile pürüzsüz saçlar! Naturals By Watsons Lavender Şampuan rahatlatıcı özelliği ile “Huzur Çiçeği” olarak bilinen Fransız Lavantası içeren formülü sayesinde pürüzsüz ve parlak görünen saçlara sahip olmanıza yardımcı olur. Paraben, renklendirici ve SLS ile birlikte 10 zararlı içeriği içermeyen Naturals By Watsons Lavender Şampuan ile hayalini kurduğunuz saçlara sahip olun!

Naturals By Watsons Lavendar Saç Kremi 490ml/ 69,95 TL
Naturals By Watsons Lavender Saç Kremi ile parlak saçlar! Naturals By Watsons Lavender Saç Kremi rahatlatıcı özelliği ile “Huzur Çiçeği” olarak bilinen Fransız Lavantası içeren formülü sayesinde pürüzsüz ve parlak görünen saçlara sahip olmanıza yardımcı olur. Paraben, renklendirici ve SLS ile birlikte 10 zararlı içeriği içermeyen Naturals By Watsons Lavender Saç Kremi ile saçlarınıza etkili bakım!

Lovely Cupcake ve Lovely Peaches And Cream Far Paleti / 129,90 TL
Lovely Cupcake ve Lovely Peaches And Cream Far Paletleri ile çarpıcı bir göz makyajına hazır mısınız? Soğuk pembe ve mavi tonlardan oluşan Lovely Cupcake Far paleti ve sıcak turuncu ve yeşil tonlardan oluşan Lovely Peaches And Cream Far Paleti ile göz alıcı bir makyaj deneyimine hazır mısınız? Mat ve ışıltılı olmak üzere 16 farklı renk seçeneği sunan Lovely Far Paletleri makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak. Göz makyajınızda eğlenceyi yaşayacağınız Lovely Cupcake ve Lovely Peaches And Cream Far Paletleri’nin benzersiz formülü ile makyaj yapmak keyfe dönüşecek!

Lovely Suprise Me Energy Kick Edition ve Fairytale Edition Far Paletleri / 99,95 TL
Lovely Suprise Me Far Paletleri ile etkileyici bakışlar! Işıltılı ve mat olmak üzere 9 farklı renk seçeneği sunan Lovely Suprise Me Far Paletleri’nin kolay uygulama sağlayan yapısı sayesinde renkli göz makyajlarınızla yaza damga vurun! Sıcak turuncu ve sarı tonlardan oluşan Lovely Suprise Me Energy Kick Edition far paleti ile enerjiniz gözlerinizden okunacak. Soğuk pembe ve şeftali tonlarından oluşan Lovely Suprise Me Fairytale Edition Far Paleti ile peri masallarını siz değil gözleriniz anlatacak. Lovely Suprise Me Far Paletleri’nin benzersiz yapısı ve uzun süre kalıcı etkisi ile gün boyu dikkatleri gözlerinizde toplayın!

Deborah Red Touch Likit Ruj Serisi / Birim Fiyatı: 149,90 TL
Deborah Red Touch Likit Rujlar ile mat ruj severlere ezber bozan formül! Deborah Milano'nun renk uzmanları tarafından geliştirilen yeni formülü ile yumuşak mat bir görünüm sunmayı hedefleyen Deborah Red Touch Likit Rujlar dudaklarınızı kurutmadan kusursuz bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olur. Deborah Red Touch Likit Rujlar içeriğindeki nemlendirici gül yağı sayesinde dudakları kalıcı bir şekilde nemlendirmeye yardımcı olur. Hafif bir dokuya sahip olan Deborah Red Touch Likit Rujlar kalıcılığıyla 18 saate kadar tazeliğini korur. Ustaca tasarlanmış aplikatörü sayesinde kolay uygulama sunar.

**Belirtilen fiyatlar Ağustos güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL