• Geri dön

  • 1.632 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 708 İşletme görüntülenme


Revolution ürünleri sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

Watsons’ın en sevilen markalarından biri olan Revolution’dan bu yazın en sıcak bombası Revolution x Love Island koleksiyonu ile tanışmaya hazır mısınız! Bronz ve canlı yaz renkleri içeren far paletleri; ışıltılı bronzluk sağlayan aydınlatıcılar, dudaklarınıza bakım yaparken ışıltı katan dudak parlatıcısı ve dudak yağı ile tüm yaz elinizden düşürmeyeceğiniz bir koleksiyon sizleri bekliyor!

Revolution Love Island I've Got A Text Far Paleti/ 319,90 TL
Revolution Love Island I've Got a Text Far Paleti ile gözler üstünüzde! Sıcak tonlu bronz ve çarpıcı canlı renkleri ile mat ve ışıltılı olmak üzere 18 farklı renk seçeneği sunan Revolution Love Island I've Got a Text Far Paleti’ne aşık olacaksınız! Revolution Love Island I've Got a Text Far Paleti içerisindeki mavi, turuncu, pembe tonlardaki eğlenceli ve dikkat çekici renkler ile muhteşem yaz makyajlarınızın vazgeçilmezi olmaya aday!

Revolution Love Island My Type On Paper Far Paleti/ 219,90TL
Revolution Love Island My Type on Paper Far Paleti’nin canlı renkleriyle gününüze enerji katın! Turuncu, pembe, sarı ve mor renklerde birbirinden canlı mat ve ışıltılı olmak üzere 8 farklı renk içeren Revolution Love Island My Type on Paper Far Paleti’nin aynalı ambalajı sayesinde kolay kullanımla dilediğiniz her yerde yaz enerjisinin keyfini çıkarın!

Revolution Love Island Kaş Jeli/ 159,90 TL
Revolution Love Island Kaş Jeli ile sabit kaşlar! Revolution Love Island Kaş Sabitleme Jeli güçlü formulüyle dakikalar içinde kaşları şekillendirir. Kolay uygulama sağlayan aplikatörü ile en kısa kaş kıllarını bile kavrayıp kaşların tüm gün bozulmadan sabit kalmasına yardımcı olur. Revolution Love Island Kaş Jeli’ni şekillendirmesi zor olan kısa bebek saçların sabitlenmesi için de kullanabilirsiniz.

Revolution Love Island Şeffaf Lip Gloss /189,90 TL
Revolution Love Island Pout Bomb Şeffat Lip Gloss ile ışıldayan dudaklara sahip olun! Revolution Love Island Pout Bomb Şeffat Lip Gloss’un kolay uygulama sağlayan aplikatörü ve palmiye ağacı desenli kapağı ile yazın tadını çıkarın! Yoğun ve parlak bir görünüm için tek başına kullanın veya en sevdiğiniz rujunuzun üzerine uygulayın.

Revolution Love Island Dudak Yağı / 189,90 TL
Revolution Love Island Dudak Yağı ile dudaklarınızı besleyin! Revolution Love Island Dudak Yağı ultra nemlendirici ve yapışkanlık hissi yaratmayan formülü sayesinde dudaklarınızı nemlendirmeye yardımcı olur. Kolay uygulama sunan aplikatörü ve palmiye ağacı desenli kapağı ile yazı makyaj çantanıza taşıyın. Yoğun ve parlak bir görünüm için tek başına kullanın veya en sevdiğiniz rujunuzun üzerine uygulayın.

Revolution Love Island Aydınlatıcı / 159,90 TL
Revolution Love Island Aydınlatıcı ile ışıltınızı ortaya çıkarın! Revolution Love Island Aydınlatıcı makyajınıza doğal ve nemli bronz bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.

**Belirtilen fiyatlar Ağustos güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL