• Geri dön

  • 171 Görüntülenme

  • 223 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Beymen Club, yaz notalarını taşıyan yeni 2024 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'yla Babalar Günü için en özel hediye seçeneklerini sunuyor.

Doğanın renklerinden ilham alan trikoların, gömleklerin ve bir klasik haline gelen polo yaka t-shirtlerin ön planda olduğu 2024 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu dört farklı temadan oluşuyor. Bu yeni koleksiyon her tarzdan babaya hitap ederken, Beymen Club’ın ikonik kaz logosu tasarımlardaki farklı kullanımlarıyla dikkat çekiyor.

Nerede olursa olsun dikkat çeken Beymen Club erkeğinin güçlü, dinamik ve modern tarzını yansıtan, yaz ruhunun ilham olduğu 2024 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nda sarı, turuncu, kiremit gibi güneşi, gün batımını yansıtan sıcak renklerin yanı sıra; mavi, lacivert, beyaz gibi denizi ve denizcilik ruhunu taşıyan renkler de ön planda. Bu renkler babaların hem güçlü hem de sıcak duruşunu birlikte yansıtıyor.

Koleksiyonda rahat ceketlerden pilili pantolonlara, keten gömlek-şort takımlarından modern polo yakalara, hafif triko t-shirtlerden overshirt pantolon takımlarına ve desenli mayolara uzanan zengin hediye seçenekleri bulunuyor. 2024 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu'nun her bir parçası tek başına dikkat çekici olmakla kalmıyor, aynı zamanda bir arada kombinlendiklerinde de etkileyici uyumlarıyla dikkat çekiyor.

Aksesuar grubunda yer alan çantalar, konforlu sneaker’lar, sezonun vazgeçilmezi loafer’lar, kemer ve bileklik alternatifleri babanızın kombinlerine şıklık katıyor.

Bu Babalar Günü'nde, babanızın gardırobunda vazgeçemeyeceği parçalardan olacak özel hediye seçenekleri için Beymen Club mağazalarına ve Beymenclub.com'a davetlisiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL