• Geri dön

  • 121 Görüntülenme

  • 221 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


ANNEMDEN COPY – PASTE

BEYMEN İLE UNUTULMAZ
ANNELER GÜNÜ

Anneler Günü Etkinlik Görselleri

Hayata bakış açımızı şekillendirirken, tarzımıza dair ilk ilham kaynaklarımız arasında yer alan annelerimiz için eşsiz Anneler Günü hediyeleri bu yıl da Beymen’de sizleri bekliyor. “Annemden Copy-Paste” sloganıyla Beymen, en özel hediye seçenekleri ve keyifli deneyimler ile Anneler Günü’nü unutulmaz kılmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en iyi markalarını bir araya getiren Beymen’in yeni sezon koleksiyonları, Beymen Beauty’nin zengin güzellik ve bakım seçenekleri, Beymen Home’un kullanışlı ve fark yaratan ürünleri bu yıl da annelerin tarzını tamamlıyor. Beymen, bu yıl da Anneler Günü’nde en özel hediye seçenekleriyle alışverişin öncü adresi olmayı sürdürüyor.

4 – 5 Mayıs hafta sonunda gerçekleşen Anneler Günü etkinliklerinde; seramik sanatçısı Esma Dereboy, Beymen Zorlu Center ve Beymen Suadiye’de Beymen misafirleri ile porselen boyama atölyesi gerçekleştirdi.

11 - 12 Mayıs hafta sonunda seçili Beymen’lerde Anneler Günü alışverişleriniz için kişiselleştirme hizmeti, workshop’lar ve sevilen markaların aktivasyonlarını deneyimleyebilirsiniz.

BEYMEN’LERDE ANNELER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Beymen, tüm anneleri ve yaşı ne olursa olsun çocuklarını, Anneler Günü’ne özel etkinliklerle dolu renkli bir hafta sonu yaşamaya davet ediyor. İstanbul’da Beymen Zorlu Center, Beymen Suadiye, Beymen Akasya; Ankara’da Beymen Panora ve İzmir’de Beymen İstinyePark İzmir’de 11 - 12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen etkinlik ve deneyimler ile annenizle unutulmaz anlara imza atabilirsiniz.

MENDERES GÜNEŞ İLE DOĞADAN HEYKELLER
11 Mayıs saat 13.00’te, MG Flower Projects’ten floral artist Menderes Güneş'i, canlı çiçeklerden, seyir zevki veren bir sanat enstalasyonu üretirken izleyebilirsiniz.

MEHRY MU KİŞİSELLEŞTİRME
9 – 10 - 11 Mayıs tarihlerinde, 14.00-18.00 saatleri arasında, Beymen Zorlu Center'da, Anneler Günü’ne özel Mehry Mu Cosima çantaları, annenizin isminin baş harfleri veya sevgi sözcükleriyle kişiselleştirebilirsiniz.

CRICUT İLE KİŞİSELLEŞTİRME
11 – 12 Mayıs tarihleri arasında Beymen Zorlu Center, Beymen Suadiye ve Beymen Akasya’da; Beymen Panora Ankara ve Beymen İstinyePark İzmir’de, 12.00-20.00 saatleri arasında Beymen ve Academia koleksiyonlarından seçeceğiniz tekstil, çanta, sneaker ve deri aksesuarları Cricut ile kişiselleştirebilirsiniz.

FLOWER CORNER by Renk Renk
11 – 12 Mayıs tarihleri arasında Beymen Zorlu Center’da tüm gün hizmet verecek Flower Corner’da annelerinize en sevdikleri çiçeklerden oluşan bir buket hediye edebilirsiniz.

ÖZEL BAKIM UYGULAMALARI
6 - 12 Mayıs tarihleri arasında Beymen Zorlu Center’da çeşitli Beymen Beauty markalarının özel bakım uygulamalarını deneyimleyebilirsiniz.

Anneler Günü’nde tüm annelerin kalbine dokunacak hediye seçenekleri ve keyifli deneyimler için Beymen’leri ve Beymen.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL