• Geri dön

  • 123 Görüntülenme

  • 33 Haber

  • 940 İşletme görüntülenme


İsviçreli saat markası Maurice Lacroix, ikinci nesil PONTOS S DIVER modeliyle Saat&Saat mağazalarında ve saatvesaat.com.tr'de meraklılarını bekliyor. Cool görünümü ve dayanıklılığı ile PONTOS, görkemli malzemelerin rafine yüzeylerle birleşimine mükemmel bir örnek sunuyor.

Geleneksel tasarım dilini şehirli modern stil ile güncelleyen Maurice Lacroix imzalı ikinci nesil Pontos S Diver, günlük tarzınızın vazgeçilmezi olacak. Geliştirme aşamasında 5 dakika 43 saniye su altında kalma rekorunu elinde tutan dünya serbest dalış şampiyonu Lidija Lijić'in deneyimlediği PONTOS S DIVER, 30 ATM’ye kadar suya dayanıklılığıyla öne çıkıyor.

42 mm’lik kasa çapı ve paslanmaz çelik gövdesiyle iddialı bir tasarım sunan saatin kalbinde yer alan otomatik ML115 kalibre, giyildiğinde manuel kurma ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Metalik gri kasası ve gümüş tonlu kadranıyla dikkat çeken model, biri M ikonu içeren koyu mavi deri ve diğeri "Maurice Lacroix" kabartmalı koyu mavi kauçuk olmak üzere iki kayışla birlikte geliyor. Kolay kayış değiştirme sistemi ile donatılan saat herhangi bir alete ihtiyaç duymadan kayışı bir alternatifle değiştirmek için basit, kullanıcı dostu bir yol sağlıyor.

Super-LumiNova® ile kaplı saat ve dakika göstergelerindeki detaylarla su altında görünürlüğü maksimuma taşıyan saat, dalış saatinizden isteyebileceğiniz her şeyi sunuyor.

Ürün kodu: ML-PT6248SS00L130-4

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL