• Geri dön

  • 257 Görüntülenme

  • 33 Haber

  • 940 İşletme görüntülenme


Saat tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan ve kayak sporuna olan desteğiyle bilinen Jacques Philippe, Morino Kartalkaya'da düzenlenen özel davet ile konuklarını karşıladı.

Saat&Saat, İsviçre’nin saatçilik zanaatındaki başarısını gözler önüne seren Jacques Philippe, bu sezon Kartalkaya’da kışa merhaba dedi. Morino Kartalkaya’da gerçekleşen Swiss Experience Kış Partisi ile kayakseverleri ağırlayan Saat&Saat, Jacques Philippe ile benzersiz bir keyif sundu.

Jacques Philippe’in daveti, 4 Şubat’ta keman virtüözü Ceren Aksan’ın performansı ile başladı. Aksan'ın etkileyici melodileri izleyicileri kendine hayran bıraktı, onları müziğin keyifli dünyasına taşıyarak kış ruhunu yaşattı. Jacques Philippe’in özel ve ayrıcalıklı saat tasarımlarını Morino Kartalkaya’daki deneyim alanında inceleyen misafirler, mevsimin sihirli atmosferinde unutulmaz anlara şahit oldu.

Ayrıca, etkinlik sırasında bir sürpriz yaşandı ve Jacques Philippe tarafından çekilişle Jacques Philippe Infinitum modeli hediye edildi. Bu zarif model, gecenin anısını ve Jacques Philippe’in misafirperverliğini ölümsüzleştirmek için özel olarak seçildi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL