• Geri dön

  • 148 Görüntülenme

  • 593 Haber

  • 1.940 İşletme görüntülenme


Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımlar Ana Sponsoru ve Sultanlar Ligi İsim Sponsoru Vodafone, 2024 Voleybol Milletler Ligi’ne özel olarak müşterilerine tüm maçları gönül rahatlığıyla takip edebilsinler, desteklerini ve coşkularını sonuna kadar paylaşabilsinler diye günlük 5 GB, toplamda 25 GB internet hediye ediyor.

Dünyada kadın voleyboluna, Türkiye’de ise kadın sporuna yönelik en yüksek ve kapsamlı sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, Antalya’da düzenlenecek 2024 Voleybol Milletler Ligi’ne özel olarak 15-19 Mayıs tarihleri arasında müşterilerine tüm maçları gönül rahatlığıyla takip edebilsinler, desteklerini ve coşkularını sonuna kadar paylaşabilsinler diye Vodafone Yanımda üzerinden 1 gün geçerli 5 GB olmak üzere 5 günde toplam 25 GB internet hediye ediyor. Vodafone aboneleri “Yanımda’’ uygulamasında yer alan ‘Hediye’ hikayesini tıklayarak günlük 5 GB toplamda 25 GB internet hediyesini alabiliyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Voleybol dünyasının önemli turnuvalarından Voleybol Milletler Ligi’nde A Milli Kadın Voleybol Takımımıza logomuzu ve ismimizi vermekten gurur duyuyoruz. Vodafone olarak, 25 milyon müşterimizle büyük bir aileyiz ve bu büyük aileyle Filenin Sultanları’nın yanındayız. Tüm Vodafonelular gönül rahatlığıyla tüm maçları takip edebilsinler, desteklerini ve coşkularını sonuna kadar paylaşabilsinler diye Voleybol Milletler Ligi’nin Antalya etabı için günlük 5 GB, toplamda 25 GB hediye Vodafone Yanımda’da müşterilerimizi bekliyor. Vodafone olarak, Türk kadın voleybolunun dünyada ve Türkiye’de bilinirliğinin artmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL