• Geri dön

  • 58 Görüntülenme

  • 17 Haber

  • 486 İşletme görüntülenme


Marketing Türkiye ve Kuantum Araştırma iş birliğiyle gerçekleştirilen ve “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortakları”nın ödüllendirildiği B2B Excellence Awards'da BİM, Gıda/Mutfak ve Temizlik kategorilerinde ilk sırada yer aldı ve sektöründe "Yılın En İtibarlı İş Ortağı" oldu.

Türkiye’de markaların B2B alandaki performansını kapsamlı bir araştırmayla ölçümleyen ilk endeks olan ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen B2B Excellence Awards'da BİM, Gıda/Mutfak ve Temizlik kategorilerinde ilk sırada yer alarak “B2B Excellence Awards” almaya hak kazandı ve sektöründe "Yılın En İtibarlı İş Ortağı" seçildi.

B2B sektörlerdeki başarılı çalışmaları öne çıkarmak amacıyla metodolojisini Marketing Türkiye ve Kuantum Araştırma’nın gerçekleştirdiği ve 12 ilde, iki bin sekiz yüz işletmeyle gerçekleştirilen araştırma, markaların iş ortakları nezdindeki itibarını ölçüyor ve B2B Excellence endeksini oluşturuyor.

Çalışmanın sonucunda şirketler hizmet aldıkları B2B paydaşlarını “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortakları” olarak belirliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL