• Geri dön

  • 608 Görüntülenme

  • 151 Haber

  • 650 İşletme görüntülenme


Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, uzun süredir merak edilen Jason Statham’lı 2024’ün ilk ve tek büyük aksiyon filmi The Beekeper / Arıcı: Ölüm Kovanı için ön gösterim düzenledi. Paribu Cineverse Akasya’da gerçekleşen ön gösterim yoğun ilgi gördü.

Suicide Squad, Sabotage ve Fury filmleri gibi önemli filmlere imza atan ünlü yönetmen David Ayer’ın yeni filmi The Beekeper / Arıcı: Ölüm Kovanı,12 Ocak’ta tüm dünyayla birlikte IMAX, 4DX ve ScreenX ve Türkçe düblaj formatlarıyla Paribu Cineverse’te vizyona giriyor. Dağıtımcılığını CGV Mars Cinema Group bünyesinde faaliyet gösteren CGV Mars Dağıtım’ın üstlendiği film, vizyon öncesi 10 Ocak Çarşamba günü Paribu Cineverse Akasya’da gerçekleşen ön gösterimiyle izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Jason Statham’ın 2024 yılındaki ilk ve tek filmi olma özelliği taşıyacak The Beekeper / Arıcı: Ölüm Kovanı; yoğun çatışma sahneleri, yakın dövüşler, araba kovalamaları ve şiddet sahneleri ile ön plana çıkıyor. Ünlü oyuncu Jason Statham'a filmde Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver ve Phylicia Rashad gibi güçlü bir yardımcı oyuncu grubu eşlik ediyor. Film, "Beekeeper" olarak bilinen, arıcılık mitolojisine derinden bağlı güçlü ve gizli bir örgütün eski bir ajanı olan Adam Clay'ın sevdiği insanların dolandırılması üzerine intikam almasını konu ediniyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL