• Geri dön

  • 2.268 Görüntülenme

  • 514 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Bayramda sportif şıklığı yakalamanızı sağlayacak sneakerlar, onlarca farklı modeliyle In Street Yeni Sezon Koleksiyonu’nda! Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarında; dünya markalarının klasik modellerinden son trendlerine uzanan onlarca sneaker çeşidi bayram kombinlerine eşlik ediyor.

Yaz aylarında klasik ya da casual parçalarla spor kombinlerin vazgeçimezi sneakerlar, bayramda da tercihi rahatlık olanlar için In Street Yeni Sezon Koleksiyonu’nda yer alıyor. Dünya markalarının ikonik modellerinden son trendlerine uzanan onlarca sneaker modeliyle bayramda konfor ve şıklık bir arada…

Yaz mevsiminin vazgeçilmez renkleri siyah, beyaz, kırmızı gri pudra ile sezonun en gözde trendi renkli detaylar In Street’te buluşuyor, tüm aile bireyleri en şık bayram adımlarını yine In Street ile atıyor. Tabanlarda ve bağcıklarda renk detayları ile harmanlanan modellerden, ayaklara nefes aldıran aqua modellere kadar onlarca çeşit sneaker, gündelik yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline geliyor. Tüm ortamların vazgeçilmezi sneakerlar, kadınların, erkeklerin ve çocukların bayram kombinlerine şıklığıyla ve rahatlığıyla eşlik ederek bayramda da dikkatleri adımlara çekiyor.

Her yaşa ve her tarza hitap eden birçok model ve fiyat seçeneğindeki ayakkabı modelini bir arada bulabileceğiniz In Street mağazalarında; Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Reebok, Mavi ve U.S.Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor. In Street’in sneaker modellerini daha yakından görebilmek için In Street mağazalarını veya www.instreet.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL