ZESAN ZIMPARA TEKNİK AŞINDIRICILARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

MİMAR SİNAN MAH. ÜSKÜDAR CAD. YEDPA BLOK NO:1F İÇ KAPI NO:37 PK:34779 ATAŞEHİR - ATAŞEHİR / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 28.08.2023 21:51:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : ZESAN ZIMPARA TEKNİK AŞINDIRICILARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  • Firma Türü : TEK ORTAKLI LİMİTED ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 18 Nisan 2022 Pazartesi
  • Sermaye : 500.000,00 ₺
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - KOZYATAĞI VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 9981737141
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 375052-5
  • Oda Sicil Numarası : 1366036
  • NACE Kodu : 239102
  • Faaliyet Alanları : Hırdavatçı (Nalbur) İmal ve Satıcılığı
  • Mersis No : 0998173714100001
  • E-Tebligat Adresi : 25828-10085-82605
Sektörel tecrübemizi, müşterilerimiz ile paylaşabilmek adına ZESAN Zımpara olarak teknik aşındırıcılar konusunda yüksek nitelikli geniş Zımpara Üretim portföyümüzle Türkiye‘nin her bölgesine hizmet vermekteyiz.

RESMİ FAALİYET KONUSU
TEKNİK HIRDAVAT Meslek grubunda, ATAŞEHİR / İSTANBUL Bölgesinde Dokuma tekstil kumaşlarına, kağıt ve mukavvaya tutturulmuş olan zımparaların imalatı konularında hizmet vermektedir.

Zımpara Üretim
1- Şirket yurtiçinde ve yurtdışında her türlü zımpara imalatı, alım satımı ve bunların imalinde kullanılan hammadde, yardımcı madde, vesaire malzemeyi temin etmek.
2- Her nevi zımpara makinesi imal etmek, almak, satmak, ithalatı ve ihracatı yapmak.
3- Zımpara imalinde kullanılan her nevi ham madde ve yardımcı maddelerin alım satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak.
4- Her nevi zımpara kalıpların modellerinin imalatı, ithalatı, dahili ticareti, bunların imalinde kullanılan hammadde, yardımcı madde, vesaire malzemeyi temin etmek.
5- Şirketin konusu ile ilgili endüstriyi doğuran veya dolayısıyla ilgilendiren yardımcı ve tamamlayıcı sanayi tesisleri kurmak ve işletme faaliyetlerinde bulunmak.
6- Şirket konusu ile ilgili taahhüt, proje, mühendislik ve organizasyon faaliyetlerinde bulunmak.
7- Çalışma konularına girmek şartıyla maksat ve gayesine tahakkuk ettirebilmek için kanunların müsaadesi içinde yeni şirketler kurmak, kurulmuş şirketlerden hisse almak, yerli ve yabancı şirket veya konsorsiyumlara iştirak etmek.
8- Konusuyla ilgili olarak seminer, toplantı ve organizasyon faaliyetlerinde bulunmak.
9- Şirket amaç ve konularının gerçekleşmesi için faaliyet konularında pazarlama, teknik gelişmeyi takip amacı ile her türlü etüt yapmak, etüt yapan kuruluşlarla işbirliği yapmak, iştigallerini yapmış olduğu ürünlerin tanıtımını yapmak ve müşterisini arttırmak için bilimsel çalışına ve araştırmalara önem vermek ve araştırmacılığı teşvik etmek ve bu maksatla araç ve gereç sağlamak, laboratuvar kurmak ve bunları araştırmacılara tahsis etmek, yarışmalar düzenlemek, yürürlükte bulunan mevzuat hükümlerine göre teşvik belgeleri almak.
10- Konusuyla ilgili olarak seminer, toplantı ve organizasyon faaliyetlerinde bulunmak
11- Şirket amacını gerçekleştirmek için kurulmuş ve kurulacak, her hangi bir konuda faaliyet gösteren yerli ve yabancı bilcümle sermaye şirketlerinin sermaye ve yönetimlerine katılabilir, ortaklık kurabilir, iş anlaşmaları yapabilir.
Maliki bulunduğu hisse senetlerini veya ortaklık paylarını vadeli veya vadesiz satabilir, aracılık yapmamak kaydıyla devredebilir, bunları takas edebilir ve bunları rehin, kredi ve diğer ivazlı anlaşmalara konu edebilir.
Mezkur şirketlerin her çeşit alacak ve borçlanın devir alabilir, bunları aracılık yapmamak kaydıyla katıldığı diğer şirketlere devir ve ciro edebilir.
12- Şirket kendi maksat ve mevzuu ile ilgili olmak üzere her türlü gayrimenkul (gemi dahil) iktisap edebilir, bunları satabilir, devir ve ferağ edebilir, kısmen ve tamamen kiralayabilir, intifa ve irtifak haklarına veya diğer şahsi ve ayni haklarla mükellef ve mücehhez kılabilir, gerek şirket gerek başka şahıslar için ipotek tesis ve fek edebilir ve başkalarına ait gayrimenkuller üzerine ipotek kabul ve fek edebilir.
Bu konuda tapu dairelerinde her türlü muameleyi yapabilir.
13- Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü taşıt ve makinelerin alımı, satımı, iktisabı, kiralaması, devredilmesi ve bunların üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir.
14- Şirket faaliyetiyle ilgili her nevi know-How, marka, patent, faydalı telif, ustalık, izin, ruhsatname, ihtira beratları, lisans, imtiyaz ve emsal gibi hakları istihsal ve iktisap edebilir, devir ve temlik edebilir, başkalarına ait olanları da devir alabilir, kiralayabilir, bunlar üzerinde diğer her türlü işlemi yapabilir.
15- Şirket ihtiyacı için gerekli iç ve dış finansman kredilerini yurt içi, yurt dışı ve dahili, harici finansman kuramları ile yerli ve yabancı işletmelerden temin edebilir, bunun için gerekli her türlü tasarruflarda bulunabilir.
Leasing sözleşmeleri yapabilir, Gerekli her türlü kredinin temini, şirketin, ortakların ve 3. Şahısların şahsi olarak sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkullerin üzerinde teminat, ipotek hak tesis ve tescil ettirebilir,
16- Şirket aracılık yapmamak ve tasarruf niteliğinde olmak şartı ile bilumum tahvil, bono, hisse senedi, kar ortaklığı, katılımı belgesi gibi menkul kıymetler alabilir satabilir.
17- Şirket alacaklarına karşılık üçüncü kişilerden banka teminat mektubu alabilir veya üçüncü kişilere ait her türlü menkul ve gayrimenkullerin üzerine ipotek, rehin, hak tesisi ettirebilir.
Haciz koyabilir ve gerektiğinde bu haklan nakde çevirebilir.
Tesis edilmiş ipotekleri fek edebilir.
18- Şirket konusu ile ilgili olarak tesisler oluşturabilir, işletebilir, ve bu tesisleri devralmak bu konuda yerli ve yabancı tüzel ve gerçek kişilerle iş birliği ve teknik yardım anlaşmaları yapabilir, ortaklık kurabilir, diğer şirketlere iştirak edebilir, kredi almak amacıyla sözleşmeler akdedebilir.
19- Şirket konusu ile ilgili, tedarik ve diğer iş anlaşmaları yapabilir ve bu hususlara dair yatırımlara girişebilir, yurtiçinde ve yurtdışında her türlü ihaleye katılabilir.

Her türlü hizmet faaliyetlerinde bulunabilir, ihtiyaç duyulan sahalarda yabancı personel çalıştırabilir, yurtiçinde ve yurtdışında personel eğitebilir, yetiştirebilir, istihdam edebilir.

MADEN

1- Maden Kanunu ve Taş Ocakları Nizamnamesine göre her türlü maden cevherini ve diğer sanayi hammaddelerini aramak, işletmek ve maden sahaları aramak, işletme ruhsatnamelerini ve işletme imtiyazlarını iktisap etmek, devir almak veya devir etmek, Maden işletmeleri ve maden sanayii tesisleri...

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
ZESAN ZIMPARA TEKNİK AŞINDIRICILARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İPTAL